Collectieve inkoopacties

Hoe het werkt

Met Almelo Energie | om kun je meedoen aan een collectieve inkoopactie. Door samen bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen in te kopen, kunnen we het voordelig maken voor iedereen die meedoet. Almelo Energie heeft alvast zorgvuldig lokale leveranciers geselecteerd. Heb je interesse om mee te doen aan een collectieve inkoopactie? Vraag dan vrijblijvend een duurzaamheidsadvies aan middels een van de onderstaande opties.

Isoleren en ventilatie

Een lagere energierekening begint met het binnenhouden van de warmte. Daarom is het goed isoleren en ventileren van je huis belangrijk.

Zonne-energie

Steeds meer mensen investeren in zonne-energie. Met zonnepanelen wek je stroom op, met een zonneboiler verwarm je water.

Duurzaam verwarmen

Is je huis goed geïsoleerd, dan kun je het duurzaam verwarmen. Bijvoorbeeld met een warmtepomp.

Direct vrijblijvend een duurzaamheidsadvies ontvangen?

Je kunt vrijblijvend verduurzamingsadvies aanvragen via WhatsApp. Onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers, voor zonnepanelen, isolatie en warmtepompen stellen een vrijblijvende offerte op. Liever eerst een adviesgesprek met een energiecoach? Ook dit kun je aangeven via WhatsApp.

Open de camera app op je telefoon om de onderstaande QR-code te scannen, hierdoor word je automatisch doorgestuurd naar WhatsApp. Verstuur het automatisch gegenereerde bericht “vrijblijvend duurzaamheidsadvies aanvragen” om het proces te starten. Als je deze website op je mobiele apparaat gebruikt, klik dan op de knop onder de QR-code om naar WhatsApp doorgestuurd te worden.

Liever zelf een collectieve inkoop regelen?

Door samen een collectieve inkoop te organiseren, kun je je eigen leveranciers selecteren. Wij begeleiden je hierbij! Je kunt je interesse opgeven in het formulier hieronder. Zodra er minimaal drie aanvragen zijn voor een maatregel, zullen we contact met je opnemen.

Door het formulier in te vullen geef je ons toestemming om de ingevulde gegevens voor 1 jaar te verwerken en bewaren. na 1 jaar verwijderen we je gegevens. Hiervoor hoef je niets te doen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb interesse in*